ALSAD TUDÁSTÁR: AMIRE A RENDELŐBEN NEM VOLT IDŐ

Orvos

Az ALSAD nemcsak „közvetlenül”, hanem a páciens tudásának bővítésével is segíti a vesebetegséggel élőket. Lássuk, hogyan juthatunk hozzá a szakértői tartalmakhoz!

ALSAD Tudástár: speciális betegtájékoztatók vesebetegeknek

A Tudástár tartalmai közül számos olvasnivaló található kifejezetten vesebetegeknek – a tartalomajánló rendszer pedig állapotunk, életkorunk, nemünk vagy egyéb adatuk alapján ajánlja ezekből fel azokat, amik a leginkább hasznosak lehetnek.

A felkínált tartalmakat, ha megnéztük, jelölhetjük „kedvencnek”, és olvasottként is megjelölhetjük, hogy később inkább azokat ajánlja fel számunkra az ALSAD, amelyek a legfrissebbek, és még nem olvastuk. Krónikus betegként is fontos lehet számunkra a napi mozgás – az ALSAD tudástára szöveges információk mellett videókat is tartalmaz, például olyan gyógytorna-videókat, amelyek egy részét Youtube csatornánkon is elérhetővé tettük.

A Tudástár bejegyzései főleg orvosi információkat tartalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy a felhasználó jobban megértse állapotát és az azt befolyásoló tényezőket. Ezeket korábban az orvos a személyes konzultáció során mondta el páciensének, amennyiben volt erre lehetőség és idő. Az ALSAD-ban rögzített tartalmak azonban bármikor, bárhonnan elérhetőek, újraolvashatóak. A rendszer a “tartalom találja meg a felhasználót” alapon működik, ajánlva a legmegfelelőbb tartalmakat, de magunk is kereshetünk benne téma vagy kulcsszó alapján.

Lipcsei János / Lajkó Éva

2020.11.03.

EHETŐ VÍZ

EHETŐ VÍZ

A kánikula idején különösen, de az év minden további napján is fontos odafigyelnünk a szervezetünk...

read more
Share This